Uşak’ta 5 Ve 6 Nolu 112 Acil Servis İstasyonları Hizmete Açıldı

Uşak İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde Deri organize Sanayi Bölgesi içerisinde hizmet verecek olan 5 No'lu...

Uşak İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde Deri organize Sanayi Bölgesi içerisinde hizmet verecek olan 5 No'lu 112 Acil Sağlık İstasyonu ile Hasibe Mazhar Aile Sağlığı Merkezi içersinde hizmet verecek olan 6 No'lu 112 Acil Sağlık istasyonu düzenlenen törenle açıldı.

Açılış törenine; Vali Mehmet Ufuk Erden, İl Sağlık Müdürü Alper Cem Ünal, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Yalçın Atlı, Halk Sağlığı Müdürü Hasan Kaya, Deri (Karma) Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Akif Küplemez ve yönetim kurulu üyeleri ile sağlık personeli katıldı.

Reklam
Reklam

Törende konuşan İl Sağlık Müdürü Alper Cem Ünal "Acil Sağlık hizmetlerinin önemli bir basamağını oluşturan 112 istasyonlarının Acil sağlık hizmetlerinin sunulabilmesi için kesintisiz olarak, bir ekip anlayışı içinde yürütülmesi ve kısa zamanda ulaşılabilir olması gerekmektedir. İstasyonlar; acil sağlık hizmeti sunmak ve tıbbi müdahalede bulunmak amacıyla kurulan birimlerimizdir" dedi.

5 No'lu Acil Sağlık İstasyonun açılmasında ki desteklerinden dolayı Deri (Karma) Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür eden Vali Mehmet Ufuk Erden, "Kurulan bu tesis ilimizde kamu ve özel sektör dayanışmasının çok güzel bir örneğidir. Bu istasyonlarımızla hem sanayicimize hem de çevre ilçe ve köyler ile mahallere hizmet verilecektir" dedi.

Konuşmaların ardından 5 ve 6 No'lu Acil Sağlık İstasyonları Vali Mehmet Ufuk Erden, İl Sağlık Müdürü Alper Cem Ünal, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Yalçın Atlı, Halk Sağlığı Müdürü Hasan Kaya, Deri (Karma) Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Akif Küplemez ve yönetim kurlu üyeleri tarafından açıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: