Uşak’ta 64 Kg. Esrar Yakalandı

Uşak'ta üç aylık takip sonucu düzenlenen operasyonda 64 kg. esrar ele geçirildi, olayla ilgili üç...

Uşak'ta üç aylık takip sonucu düzenlenen operasyonda 64 kg. esrar ele geçirildi, olayla ilgili üç kişi gözaltına alındı.

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, istihbarat çalışmaları sonucu yüklü miktarda uyuşturucu taşınacağı belirlenen otomobilleri takibe aldı. Ekipler, dün saat 21.00 sıralarında 34 DA 0753 ve 21 KC 857 plakalı otomobilleri, Stadyum Kavşağı yakınlarında durdurdu. İlk otomobilde narkotik köpeği Tora eşliğinde yapılan aramada, dört torbada streç filme sarılı ve her biri 4 kg. olan 16 pakette toplam 64 kg. esrar maddesi ele geçirildi. Operasyon, polis kamerası tarafından kaydedildi. Her iki arabada bulunan E.U. (30), S.Y. (41) ve M.D. (28), gözaltına alındı. Üç zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından Uşak Adliyesi'ne sevk edilecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: