Uşak'ta 96 saatte 87.000 TL ceza kesildi

Uşak'ta son 96 saatte meydana gelen asayiş olaylarının özetleri...

Uşak'ta son 96 saatte meydana gelen asayiş olaylarının özetleri...

1- MOTORLU BİSİKLET HIRSIZLIĞI a) İlimiz merkezinde, meçhul şüpheli veya şüpheliler tarafından çalınan müşteki S.Ş.(34)’ye ait 64 AR … plaka sayılı marka motorlu bisikleti terk edilmiş vaziyette bulunmuş, soruşturma devam etmektedir.

b) İlimiz merkezinde, müşteki B.V.(37)’ye ait 64 LY … plaka sayılı Bisan Roadstar marka motorlu bisikleti meçhul şüpheli veya şüpheliler tarafından çalındığı tespit edilmiş, soruşturma devam etmektedir.

Reklam
Reklam

2- TAŞITLA YARALAMAYA SEBEBİYET VERMEK
a) İlimiz merkezinde, şüpheli İ.Y.(39)’nin sevk ve idaresindeki 64 H … plaka sayılı otosuyla müşteki E.Y.(48)’ye çarpması neticesinde meydana gelen kazada müşteki yaralanmış, soruşturma devam etmektedir.

b) İlimiz merkezinde, şüpheli Ö.T.(38)’nin sevk ve idaresindeki 64 AZ … plaka sayılı otosuyla müşteki N.K.(47)’ye çarpması neticesi meydana gelen kazada müşteki yaralanmış, soruşturma devam etmektedir.

c) İlimiz merkezinde, meçhul şüphelinin sevk ve idaresindeki motorlu bisikletiyle mağdur F.B.(7)’ye çarpması neticesinde meydana gelen kazada mağdur yaralanmış, soruşturma devam etmektedir.

d) İlimiz merkezinde, şüpheli müşteki M.B.(28)’nin sevk ve idaresindeki 64 KA … plaka sayılı otosuyla müşteki şüpheli T.İ.(19)’nin sevk ve idaresindeki 64 LY … plaka sayılı motosikletinin çarpışması neticesi meydana gelen kazada müşteki şüpheli ve müşteki H.I.(19) yaralanmışlar, soruşturma devam etmektedir.

e) Banaz İlçe merkezinde, şüpheli müşteki M.B.(38)’nin sevk ve idaresindeki 45 FH … plaka sayılı otosuyla müşteki şüpheli Z.G.(36)’nin sevk ve idaresindeki 64 LF … plaka sayılı otosunun çarpışması neticesinde meydana gelen kazada müşteki şüpheli yaralanmış, soruşturma devam etmektedir.

Reklam
Reklam

f) Eşme İlçe merkezinde, meçhul şüphelinin sevk ve idaresindeki motorlu bisikletiyle müşteki Ü.E.(52)’ye çarpması neticesinde meydana gelen kazada müşteki yaralanmış, soruşturma devam etmektedir.

g) Eşme İlçe merkezinde, şüpheli A.U.(57)’nun sevk ve idaresindeki tescilsiz motosikletiyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde meydana gelen kazada müşteki F.Ş.(16) yaralanmış, soruşturma devam etmektedir.

h) Karahallı İlçe merkezinde, şüpheli müşteki S.H.(22)’nin sevk ve idaresindeki tescilsiz motosikletiyle müşteki şüpheli H.E.(46)’nin sevk ve idaresindeki 64 AV … plaka sayılı otosunun çarpışması neticesinde meydana gelen kazada şüpheli müşteki ve müştekiler M.A.(26), A.D.(27) ve G.Ö.(38) yaralanmış, soruşturma devam etmektedir.

ı) Merkez Çarık Köyünde, E.Y.(25)’nin sevk ve idaresindeki … FH 558 plaka sayılı otosuyla N.K.(52)’nin sevk ve idaresindeki … DZ 313 plaka sayılı otosunun çarpışması neticesinde E.Y., N.K. ve S.Y.(26) yaralanmış, soruşturma devam etmektedir.

3- TAŞITLA ÖLÜME VE YARALAMAYA SEBEBİYET VERMEK
Merkez Yenişehir Köyünde, K.A.(16)’nın sevk ve idaresindeki tescilsiz motosikletiyle M.E.(57)’nin sevk ve idaresindeki … YBK 79 plaka sayılı dorseye ve Y.D.(15)’nin sevk ve idaresindeki tescilsiz motosikletinin çarpışması neticesinde meydana gelen kazada K.A. hayatını kaybetmiş, Y.D. ve S.A.(17) yaralanmış, soruşturma devam etmektedir.

Reklam
Reklam

4- 5607 SAYILI KAÇAKÇILIK KANUNUNA MUHALEFET
Banaz İlçe merkezinde, şüpheli H.B.(51)’ye ait pazar tezgahında 66 paket kaçak sigara ile 5,750 gram kıyılmış tütün bulunarak muhafaza altına alınmış, soruşturma devam etmektedir.

5- ŞÜPHELİ ÖLÜM
Banaz Corum Köyünde, hayvanlarını otlatmaya giden N.Ş.(51) ölü olarak bulunmuş, soruşturma devam etmektedir.

TRAFİK FAALİYETLERİ: Ekiplerince son (96) saat içerisinde hatalı görülen (553) sürücüye (86.931,00) TL Para cezası uygulandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz