Uşak'ta Bilim Sergisi açıldı

Uşak'ta, Bilim Sergisi açıldı.

Uşak'ta, Bilim Sergisi açıldı.

Vali Özdemir Çakacak, Uşak Fen Lisesi Spor Salonu'ndaki serginin açılış töreninde, öğrencilerin bilimsel çalışmalara yönlendirilmesinin önemine değindi.

Türkiye'nin en büyük zenginliğinin genç nüfusu olduğunu ifade eden Çakacak, şunları söyledi:

"Türkiye Cumhuriyeti'nin evlatları olarak, ülkemizin en iyi noktaya ulaşmasının, uluslararası arenada saygı gören, sözü dinlenen bir ülke durumuna gelmesinin çabası içerisindeyiz. Öğrencilerimizin bu başarılı çalışmalarını gördükçe, bu hedefimize kolaylıkla ulaşacağımıza inanıyorum. Her zaman övündüğümüz ülkemiz adına gurur verici en önemli nokta, genç nüfusa sahip oluşumuzdur. Bu, bizim için çok büyük bir zenginliktir. Bu genç nüfusun, ne istediğini bilen, gelecek için idealleri olan gençler olarak yetişmeleri gerekir. Bizler de gençlerimizin ideallerine ulaşabilmeleri için gerekli altyapıyı sağlayacağız."

Reklam
Reklam

Konuşmanın ardından Vali Çakacak, projeleriyle ulusal ve bölgesel yarışmalarda dereceye giren öğrencilere, çeşitli ödüller verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: