Uşak’ta derbi maçı sonrası ortalık karıştı!

Galatasaray Fenerbahçe derbisi sonrası Uşak’lı taraftarlar arasında arbede yaşandı. Yaşanan arbedede 5 kişi yaralandı.

2-1 biten maçın bitiş düdüğü ile birlikte belediye meydanından kent meydanına yürüyen Galatasaray ve Fenerbahçeli gruplar arasında İsmetpaşa Caddesi üzerinde arbede çıktı. Atılan taş ve torpillerle yaralanan vatandaşlar çeşitli hastanelere götürülerek tedavi altına alındı.

Maç çıkışı İsmetpaşa Caddesi üzerinde toplanan Galatasaraylı ve Fenerbahçeli gruplar otomobillerle ellerinde bayraklar sloganlar attı. Cadde üzerinde karşılaşan ezeli rakip taraftarları İsmetpaşa Caddesi’nde devam eden çalışmalar nedeniyle sökülen parke taşlarını birbirine attı. Taş ve torpillerin havada uçuştuğu arbede de 5 kişi kafasına aldığı darbe ile kanlar içinde kaldı. İsmetpaşa Caddesi’nin taraftarın kalabalık olması nedeni ile kapanmasından dolayı sağlık ekipleri yaralılara ulaşmakta zorluk çekti.

Reklam
Reklam

Güçlükle ulaşılan yaralılar 112 Acil Servis ekipleri tarafından çeşitli hastanelere götürülerek tedavi altına alındı. Polis taşkınlık çıkaran gruplara müdahale etti. Atatürk Anıtı önünde sevinç gösterilerine devam eden Fenerbahçeli taraftarlar ellerine geçirdikleri Galatasaray bayraklarını yaktı.

Polis taraftar grupları arasında herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için İsmetpaşa Caddesi üzerine barikat kurdu.

(CİHAN)

Tüm haberler

Anahtar Kelimeler: