Uşak'ta Esrar, Kaçak Sigara Ve Çay Ele Geçirildi

Uşak'ta polis ekipleri, yol uygulaması sırasında durdurdukları iki arabada toplam 26 kilo 500 gr. esrar...

Uşak'ta polis ekipleri, yol uygulaması sırasında durdurdukları iki arabada toplam 26 kilo 500 gr. esrar maddesi, 21 bin 700 paket kaçak sigara ve 30 kg. kaçak çay ele geçirdi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, içinde kaçak sigara olduğunu belirledikleri 34 BM 073 plakalı arabayı takibe aldı. Saat 03.30 sıralarında Ankara yolu üzerindeki Uşak Şeker Fabrikası yakınlarında uygulama noktası oluşturan polis, kaçması üzerine arabayı takibe aldı. Saat 04.00 sıralarında İzmir yolu Akar Kavşağı'nda yakalanarak durdurulan arabada yapılan aramada, 18 bin 700 paket kaçak sigara ele geçirildi. Arabadaki şüpheliler F.K. (31) ve S.E. (34) gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

Bugün ise saat 10.00 sıralarında durdurulan 73 SK 068 çekici ve 73 SZ 764 dorse plakalı TIR'ı durduran polis ekipleri, dorsedeki ev eşyaları arasına gizlenmiş halde 26 kilo 500 gr. esrar maddesi, 3 bin paket kaçak sigara ve 30 kg. kaçak çay ele geçirdi. TIR Şoförü Ö.L. (38) gözaltına alındı. TIR da bağlanarak otoparka çektirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: