Uşak’ta kumar oynayanlara göz açtırılmıyor

Uşak’ta kumar oynatıldığı bilgisine ulaşılan bir kahvehaneye yapılan operasyon doğrultusunda 112kişiye 30 bin 544 TL para cezası kesildi.Uşak’ta, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Durak Mahallesi’nde bir kahvehanede kumar oynandığı bilgisine ulaştı.

Uşak’ta kumar oynatıldığı bilgisine ulaşılan bir kahvehaneye yapılan operasyon doğrultusunda 112kişiye 30 bin 544 TL para cezası kesildi.
Uşak’ta, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Durak Mahallesi’nde bir kahvehanede kumar oynandığı bilgisine ulaştı. Bilgiler doğrultusunda ekipler kahvehaneye operasyon düzenledi. Operasyonda 8 kişinin sosyal mesafe kuralını yok saydığı 4 kişinin de kumar oynadığı belirlendi. Sosyal mesafeye uymayan ve kumar oynayan toplamda 12 kişiye 30 bin 544 TL para cezası kesildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz