Uşak’ta Kurban Bayramı Kutlamaları

Uşak’ta Vali Mehmet Ufuk Erden ile protokol üyeleri; Jandarma ve Emniyet Müdürlüğü Personeli, Yetiştirme Yurdu,...

Uşak’ta Vali Mehmet Ufuk Erden ile protokol üyeleri; Jandarma ve Emniyet Müdürlüğü Personeli, Yetiştirme Yurdu, Çocuk Yuvası ve Huzurevi sakinlerini ziyaret ederek bayramlaştı.

Dini bayramlardan Kurban Bayramı2na iştirak etmekten duydukları memnuniyeti ifade eden vali Mehmet ufuk Erden, Uşak halkının Kurban Bayramı’nı huzur içerisinde geçirmesi için gerekli tüm tedbirlerin alındığını belirtti. Öğretmenevi'nde yapılan bayramlaşma törenine; Vali Mehmet Ufuk Erden, eşi Yeşim Ufuk Belediye Başkan Vekili Nejat Çolak, Uşak Milletvekili Mehmet Altay ve Dilek Akagün Yılmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Ali İhsan Uzun ile daire müdürleri katıldı. Vali Erden bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada Kurban Bayramı’nın önemine değindi.

Reklam
Reklam

Vali Mehmet Ufuk Erden konuşmasında şunları söyledi; “Dini bayramlarımızdan olan Kurban Bayramı’nı hep birlikte huzur içerisinde kutlamanın sevincini yaşıyoruz. Bayramlar sevgi ve hoşgörü demektir. Uşak halkının bayram sevincini huzur içerisinde yaşaması için gerekli tedbirleri aldık. Ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve birlik beraberliğimiz için canlarını feda eden şehitlerimizi bayram dolayısıyla bir kez daha rahmetle anıyoruz. Kahraman gazilerimizin, şehitlerimizin saygı değer ailelerinin ve halkımızın bayramını kutluyoruz. dedi.

Vali Erden ve beraberindekiler daha sonra; Jandarma Alay Komutanlığı, Çocuk Yuvası, Yetiştirme Yurdu, İl Emniyet Müdürlüğü, ve Huzurevi ile Engelsiz Yaşam Merkezi’ni ziyaret etti. Çocuk Yuvası ziyareti sırasında yuvadaki bazı çocukları kucağına alan Vali Erden ve eşi Yeşim Erden, miniklerle bir süre sohbet etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: