Uşak’ta Liseler Arası 'Siyer-i Nebi' Bilgi Yarışması Yapıldı

Uşak Altınoluk Kültür, Eğitim ve Gençlik Kulübü Derneği tarafından, liseler arasında "Siyer-i Nebi" isimli bir...

Uşak Altınoluk Kültür, Eğitim ve Gençlik Kulübü Derneği tarafından, liseler arasında "Siyer-i Nebi" isimli bir bilgi yarışması düzenlendi. Atatürk Kültür Merkezi'ndeki yarışmaya Uşak Fen Lisesi, Necati Özen Lisesi, Orhan Dengiz Anadolu Lisesi, Şehit Abdülkadir Kılavuz Anadolu Öğretmen Lisesi, Hasan Zeki Boz Lisesi ve Anadolu İmam Hatip Lisesi katıldı.

Yarışmadan önce Yücetepe Camisi İmam Hatibi İbrahim Kabasakal tarafından Kur'ân okundu. İl Müftü Yardımcısı Mehmet Okyay ise Hz. Muhammed (SAV)'in hayatını ve güzel ahlâkını anlattı. Yarışma sonunda Necati Özen Lisesi birinci, Orhan Dengiz Anadolu Lisesi ikinci, Şehit Abdülkadir Kılavuz Anadolu Öğretmen Lisesi ve Uşak Fen Lisesi üçüncü oldu. Dereceye giren öğrencilere dizüstü bilgisayar ve tablet bilgisayar verildi. Törene katılan herkese de Hz. Muhammed (SAV)'in hayatını anlatan kitaplar hediye edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: