Uşak'ta liseli kızların bıçaklı kavgasında bir öğrenci hayatını kaybetti

Uşak'da lisede okuyan iki kız öğrenci arasında çıkan kavgada, 16 yaşındaki Z.Ç., bıçaklanarak hayatını kaybetti....

Uşak'da lisede okuyan iki kız öğrenci arasında çıkan kavgada, 16 yaşındaki Z.Ç., bıçaklanarak hayatını kaybetti.
Olay bugün saat 16.30 sıralarında Çivril Caddesi 1. Balcı Sokak'ta meydana geldi. Uşak Kız Meslek Lisesi öğrencileri, F.K. (15) ile Z.Ç. (16) okul çıkışında tartışmaya başladı. Liseli iki öğrenci arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında kız öğrencilerden F.K, iddiaya göre Z.Ç.'yi bıçakla yaraladı. Boyun ve karın bölgesinden aldığı bıçak darbeleriyle ağır şekilde yaralanan ve Uşak Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Z.Ç., yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Olayın ardından Uşak Kız Meslek Lisesi 9. sınıf öğrencisi olan F.K., evinde gözaltına alınarak Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Uşak İl Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş, yaşanan üzücü olayla ilgili cumhuriyet savcılığında soruşturma başlattığını söyledi. Emniyet Müdürü Demirtaş, olayda kullanılan suç aleti bıçağın henüz bulunamadığını ve aramaların sürdüğünü belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz