Uşak'ta Okullarda Süt Dağıtımı Başladı-Uşak Valisi Erden:"İlimizdeki Tüm Ilkokullarda 23 Bin 568 Öğrencimizebir Milyon 131 Bin 254 Süt Dağıtılacak"

Uşak'ta ilkokullarda öğrenim gören öğrencilere süt dağıtımına başlandı.

Uşak'ta ilkokullarda öğrenim gören öğrencilere süt dağıtımına başlandı.

Uşak'taki ilkokullardaki süt dağıtımı, Vali Mehmet Ufuk Erden, Milli Eğitim Müdürü Ömer Bulut, Sağlık Müdürü Alper Cem Ünal ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mustafa Güngör'ün katılımıyla Yaşar İlköğretim Okulu'nda düzenlenen törenle başlatıldı.

Vali Erden, Milli Eğitim Bakanlığı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı'nın ortaklaşa yürüttüğü Okul Sütü Programı hakkında öğrencilere bilgi vererek, "İlimizde bulunan tüm ilk okullarda toplam 23 bin 568 öğrencimize haftada üç gün süt dağıtılacak. Program dahilinde toplam 1 bir milyon 131 bin 264 paket süt dağıtılacak. Süt tüketiminin artması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından Vali Erden, beraberindeki müdürlerle birlikte öğrencilere süt dağıttı.

Muhabir: Soner Kılınç

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz