Uşak'ta Toplu Ulaşım Için Geçici Hastane Güzergâhı Açıklandı

Uşak’ta toplu taşımada çok yakında başlayacak kartlı sistem öncesinde yeni yapılan devlet hastanesine gidecek otobüs...

Uşak’ta toplu taşımada çok yakında başlayacak kartlı sistem öncesinde yeni yapılan devlet hastanesine gidecek otobüs ve minibüslerin güzergâhı belli oldu. Uşak Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği tarafından, Ankara yolu üzerindeki TOKİ Devlet Hastanesi'nin 25 Şubat 2013 Pazartesi günü açılacağının bildirilmesi üzerine güzergâhlar hakkında yapılan çalışma tamamlandı. Geçici güzergâhların kalıcı olarak belirlenmesinden sonra yeniden duyuru yapılacak.

Belirlenen geçici güzergâha göre Yeni Devlet Hastanesi’nden kalkan araçlar Gazi Bulvarı, Dörtyol, İsmetpaşa Caddesi, Fatih Caddesi, Jandarma Kavşağı, Nurişeker Caddesi, Halı Pazarı, Şehit Ali Horasan Caddesi, Tan Sokak, Keleter Camisi yanı, Tirit Sokak, Güneş Sokak, Zübeyde Hanım Caddesi, Öğretmenevi Kavşağı, Doğan Özkahraman Caddesi, Kent Meydanı, Dörtyol ve Gazi Bulvarı'ndan tekrar hastaneye dönecek.

Reklam
Reklam

Konu hakkında bilgi veren Uşak Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü Erhan Selvi, geçici güzergâhta şu an için 21 otobüs çalışacağını, belirtilen güzergâhın dışına çıkılmayacağını, vatandaşların da bu konuda hassas olmasını beklediklerini söyledi. Kartlı sistemin kısa sürede hayata geçeceğini ifade eden Selvi, “Yeni sistemin, birçok avantajlarının yanısıra gelişen kentin ihtiyaçlarına cevap verecek olması da sevindiricidir. Evlerinden çıkan vatandaşlarımız, hastaneye rahatlıkla gidebilecekleri bir sisteme kavuşuyor.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: