Uşak’ta Üniversite Öğrencileri İçin Çiğ Köfte Etkinliği

İl Emniyet Müdürlüğü, “Gençlikle El Ele” projesi kapsamında Uşak Üniversite’nde öğrenim gören öğrencilere yönelik çiğ...

İl Emniyet Müdürlüğü, “Gençlikle El Ele” projesi kapsamında Uşak Üniversite’nde öğrenim gören öğrencilere yönelik çiğ köfte etkinliği düzenledi.

Uşak Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirliği tarafından hazırlanan ''Gençlikle El Ele'' projesi kapsamında Has Bahçe Sosyal Tesislerde düzenlenen çiğ köfte etkinliğine kente protokolü de katıldı. Yaklaşık 60 öğrencinin katıldığı çiğ köfte etkinliğinde bazı öğrenciler müzik eşliğinde halk oyunları oynadı. Etkinliğe; Vali Mehmet Ufuk Erden, Garnizon Komutanı Fuat Kömürcü, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, Milli Eğitim Müdürü Ömer Bulut, öğrenciler ve polis memurları katıldı.

Reklam
Reklam

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan İl Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş, gençlerin terör suçlarına karşı bilgilendirilmesi amacıyla hazırlanan proje kapsamında değişik etkinlikler yapıldığını söyledi. Özellikle lise ve üniversite öğrencilerine yönelik etkinlikle ağırlık verdiklerini söyleyen Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş, amaçlarının huzur ve güven ortamını sağlamak olduğunu ifade etti. Öğrencilerin sorunlarının çözülmesine katkı sağlamaya hazır olduklarını da ifade eden Demirtaş, “Öğrencilerimiz huzur ve güven ortamı içerisinde eğitim hayatlarını başarılı bir şekilde tamamlasın istiyoruz” dedi.

Uşak Valisi Valisi Mehmet Ufuk Erden ise konuşmasında öğrencilerin birinci vazifesinin eğitim hayatlarını başarılı bir şekilde tamamlamak olduğunu anlattı. Etkinliğin sonunda İl Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş öğrencilere hediyeler verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: