Uşak’ta Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından açılan 'Uygulamalı Girişimcilik...

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından açılan 'Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini” tamamlayan 30 kursiyere sertifikaları verildi.

Girişimciliğin desteklenerek yeni istihdam imkanları yaratılması ve işsizliğin önlenmesi amacıyla KOSGEB ile Uşak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (UESOB) “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'” kursu açtı. Kurs programlarını tamamlayan 30 kursiyere sertifikaları UESOB toplantı salonunda düzenlenen törenle verildi. KOSGEB Uşak Hizmet Merkezi Müdürü Özgür Armaneri, il genelinde bugüne kadar toplam 800 kişinin “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” aldığını bildirdi. Eğitim alan 800 kişiden kendi işlerini kuran 80 girişimciye kredi kullandırdıklarını da belirten Özgür Armaneri, KOSGEB'in 7 farklı destek programı bulunduğunu, işletmelerin bu destek programlarından faydalanabilmesi için uygun projeler sunmaları gerektiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Girişimcilik kurslarını önemsediklerini belirten ESOB Başkanı Saadettin Öztürk ise eğitim faaliyetlerine 2013 yılında önem vereceklerini söyledi. Konuşmaların ardından eğitim programını başarı ile tamamlayan 30 kişiye sertifikaları verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: