Uşak'ta Yaklaşık 200 Paket Kaçak Sigara Imha Edildi

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri ve jandarma tarafından yapılan...

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri ve jandarma tarafından yapılan operasyonlarda ele geçirilen yaklaşık 200 bin paket sigara, yakılarak imha edildi.

Son üç ayda düzenlenen 23 operasyonda ele geçirilen toplam 186 bin paket ile jandarma tarafından ele geçirilen 13 bin paket gümrük kaçağı sigara, Karaağaç Mahallesi'nde bulunan eski çöp deponi alanında poliz, jandarma, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından oluşturulan komisyon gözetiminde savcılık kararıyla yakıldı. Konu hakkında bilgi veren kaçakçılıktan sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı ve Komisyon Başkanı Ahmet Sayan, “Uşak’ta Emniyet Müdürlüğümüz tarafından son üç ay içinde, ülkemizin doğu ve güneydoğu illerinden kaçak yollarla İzmir ve Manisa gibi illere götürülmek üzere olan sevkiyatı yapılan toplam 186 bin paket, Uşak İl Jandarma Komutanlığımız tarafından da 12 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Sağlığa zararlı ve yaklaşık 560 bin lira değerinde olan bu gümrük kaçağı sigaraların devlete zararı da 850 bin lira civarındadır.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: