Üsküdar Belediyesi, Şampiyon Tekvandocuları Ödüllendirdi

Üsküdar Belediyesi, İzmir'de düzenlenen 21 yaş altı Ümitler Türkiye Tekvando Şampiyonası'nda dereceye giren sporcuları altınla ödüllendirdi.

Üsküdar Belediyesi, İzmir'de düzenlenen 21 yaş altı Ümitler Türkiye Tekvando Şampiyonası'nda dereceye giren sporcuları altınla ödüllendirdi. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü'nün 11 sporcusu, 2-6 Ağustos'ta gerçekleştirilen 21 yaş altı Ümitler Türkiye Tekvando Şampiyonası'nda, 3 altın, 2 gümüş, 2 bronz madalya kazanarak, turnuvanın en başarılı ve en fazla madalya kazanan kulübü oldu. Şampiyonada ödülleri toplayan sporcular, Avusturya'nın İnsburg şehrinde yapılacak 21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek. Şampiyon sporculara bir ödül de Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'den geldi. Başkan Türkmen, Üsküdar Spor Kulübü Başkanı Mecit Çetinkaya, branş sorumlusu Esat Kalay, koordinatör Mehmet Bahtiyar, antrenör Cemil Akçay ve şampiyon sporcuları makamında kabul etti. Başkan Türkmen, başarılarından dolayı Kulüp Başkanı Mecit Çetinkaya ve ekibi ile sporculara teşekkür etti. Türkmen, sporun her dalında yakalanan başarı dalına bir yenisinin daha eklendiğini belirterek, şunları kaydetti: "Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü, şampiyonada en çok madalya alan kulüp oldu. Kulüp başkanı, yöneticileri, hocalarımızı ve genç başarılı sporcularımızı tebrik ediyorum. Avusturya'da yapılacak müsabakalarda ülkemizi başarıyla temsil etmesini bekliyoruz. Arkadaşlarımıza çok güveniyoruz ve bu konuda iddialıyız. Bundan önceki yıllarda ülkemizi uluslararası arenada başarıyla temsil ettik. Bu başarıyı daha da taçlandırarak devam etmek arzusundayız. Bu başarımız, tekvandoda da başarılı olmak isteyen gençlerimize örnek olacaktır." Türkmen daha sonra sporculara altın hediye ederek, başarılarının devamını diledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: