Üsküdar Belediyesi'nden Sigorta Sektörüne Personel Desteği

İSTANBUL (A.A) - Üsküdar'daki işsiz vatandaşları meslek edindirmeye yönelik açılan "Sigortacılık Satış ve Pazarlama" kursları devam ediyor.

İSTANBUL (A.A) - Üsküdar'daki işsiz vatandaşları meslek edindirmeye yönelik açılan "Sigortacılık Satış ve Pazarlama" kursları devam ediyor.

Üsküdar Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, bu dönem başlatılan ve ST Danışmanlık firması ile ortak yürütülen kurs kapsamında 450 kursiyer "Sigortacılık Satış ve Pazarlama" konusunda eğitim gördü. Mezun olan 212 kursiyer, çeşitli sigorta şirketlerinde işe girdi.

"Hedef", "Algılama", "Özgüven", "Bireysel Emeklilik", "Hayat Sigortacılığı" bölümlerinden oluşan ve 5 gün süren yoğun eğitim programı sonunda mezun olan kursiyerlere sertifika veriliyor. Bu sertifikalar, sigorta şirketlerinde işe girişlerde önemli rol oynuyor.

Reklam
Reklam

Kursa katılmak isteyenlerin, Üsküdar Belediyesi'nin Süper Hizmet Masası'na bir fotoğrafla birlikte başvuruda bulunması gerekiyor.

Kurslarla ilgili ayrıntılı bilgi, "444 1 875" numaralı telefondan edinilebilir.

Muhabir: Metin Tokgöz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: