Üsküp Tefeyyüz İÖO Teknolojiyle Donatıldı

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve hayırsever işadamları Gıyasettin Bingöl ve Ünal Yanar´ın katkılarıyla, Üsküp'ün merkez ilçesi...

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve hayırsever işadamları Gıyasettin Bingöl ve Ünal Yanar´ın katkılarıyla, Üsküp'ün merkez ilçesi Çayır'daki Tefeyyüz İlköğretim Okulu teknoloji ile donatılarak, modern bir eğitim kurumu haline getirildi.

Makedonya’nın başkenti Üsküp’ün merkezindeki Tefeyyüz İlköğretim Okulu Müdürü Gönül Bayraktar, okulun Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursalı hayırseverlerin katkılarıyla, Üsküp´ün en çağdaş ve donanımlı okulu haline getirildiğini belirtti. Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Necmettin Şenocak ise "Balkanlar'da yaşayan insanlarımıza hizmeti temel aldık. Tüm Balkanlara hizmet görürken, Üsküp´e pozitif ayrımcılık yaptık. Çünkü Üsküp bizim medeniyetimizin merkezidir. Eğitim ve sosyal alandaki eksiklikleri de gidermek için Balkanları yalnız bırakmıyoruz. İleriyi hesap ederek eğitim görenlerin bulunduğu kurum anlamına gelen Tefeyyüz´ü gerçek manasına kavuşturmak için gerekli çalışmalar Büyükşehir Belediyesi´nin önderliğinde, işadamlarımızın katkılarıyla gerçekleştirildi. Artık burada eğitim alanlar yarın Makedonya ve Üsküp´ün geleceği için mücadele edenler olacaktır. Çanakkale Savaşı´nda Seyit Onbaşı'nın taşıdığı top mermisinin yerini bugün bilgi teknolojileri aldı. Çocuklarımızın bu mücadeleyi kazanmak için eğitim alacakları kurumları çağdaş hale getirmeye hayırseverlerle birlikte Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak biz de önderlik etmek istedik." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Çayır Belediye Başkanı İzzet Mecidi de okulun modern bir görünüme kavuştuğunu söyledi. Hayırsever işadamları Gıyasettin Bingöl ve Ünal Yanar´ın katkılarıyla Tefeyyüz İlköğretim Okulu´na 24 adet akıllı tahta sistemi, 24 adet projeksiyon, 24 adet bilgisayar ve 100 adet pano kazandırıldı.

Tören sonrası Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Necmettin Şenocak ve Bayram Vardar, Çayır Belediye Başkanı İzzet Mecidi´yle birlikte okula yeni kurulan akıllı tahta sistemini inceledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: