Uslu: Artık Şirazesinden Çıkmış Bir PKK Var

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zeynep Karahan Uslu, "Artık işi kitlesel katliamlara getirtecek kadar şirazesinden çıkmış,...

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zeynep Karahan Uslu, "Artık işi kitlesel katliamlara getirtecek kadar şirazesinden çıkmış, bir terör örgütü PKK ile karşı karşıyayız.’’ dedi.

Uslu, Suruç AK Parti İlçe Başkanlığı ile ilçe merkezindeki esnafı ziyaret etti. Ziyarette Doğu ve Güneydoğu’da kaçırılan AK Partili il ve ilçe başkanlarına değinen Zeynep Karahan Uslu, "Terör örgütü bütün yasal olmayan illegal insanlık dışı yöntemleri benimsemektedir. Artık işi kitlesel katliamlara getirtecek kadar şirazesinden çıkmış, bir terör örgütü PKK ile karşı karşıyayız.’’ dedi.

Reklam
Reklam

Dünyada var olan bütün terör örgütlerinin kendi içinde en azından bir savaş ve ahlak hukuku olduğunu belirten Milletvekili Uslu, terör örgütü PKK'da dünyanın en acımasız, en gaddar, hukuk tanımaz bir işleyiş mekanizmasının var olduğunu söyledi. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zeynep Karahan Uslu, "Bilsinler ki bugün o küçücük bebekleri yok ederek aslında kendi kendilerini yok ediyorlar. Bastıkları zemin artık bir bataklıktır ve PKK bu bataklıkta boğulma ve batmaya mahkûmdur.’’ ifadesini kullandı.

Bu coğrafyanın yeterince acı çekildiğini, yeterince bedel ödediğini ifade eden Uslu, "Biz artık bu coğrafyada bedel ödemek istemiyoruz. Ne barıştan ne demokrasiden ne özgürlükten ne de refahtan bir adım geri atmadık, atmayacağız.’’ dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: