Üst Geçidi Kullanmayan Vatandaşlar, Kazalara Davetiye Çıkartıyor

Şanlıurfa'da trafik kazalarıyla geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda gündeme gelen İpekyolu ve SSK kavşağındaki...

Şanlıurfa'da trafik kazalarıyla geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda gündeme gelen İpekyolu ve SSK kavşağındaki üst geçitleri kullanmayan vatandaşlar, adeta kazaya davetiye çıkartıyor.

Ölümlü kazaların yaşandığı İpekyolu ve SSK kavşağında, vatandaşların trafik kurallarına olan duyarsızlıkları insanı hayrete düşürüyor. Yanı başlarında bulunan üst geçidi kullanmayan Şanlıurfalılar, kendi canlarını tehlikeye attıkları gibi seyir halindeki sürücülere de zor anlar yaşatıyorlar. Üst geçide çıkmaya üşenen vatandaşlar, yanlarında getirdikleri bebekleri bile bu ölüm yolunda karşıdan karşıya geçirip tehlike saçıyorlar. Genç, yaşlı, öğrenci, hatta devlet memurunun da kullandığı bu yolda, zaman zaman ilginç görüntülerde yaşanıyor. Bazı vatandaşlar, yol ortasına döşenen tel örgülere aldırış etmeyip tel örgüleri aşarak yolun karşısına geçerken, bazı vatandaşlar ise üst geçidi kullanıyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz