Ustalara saygı konseri ayakta alkışlandı

Tekirdağ Belediye Konservatuvarı 2012 yılında yitirdiğimiz Türk Halk Müziği ustaları için düzenlenen saygı konseri büyük ilgi gördü.

Belediye Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Halk Müziği Konserine Tekirdağ Belediye Başkan Vekili Ali Kılıç’ın yanısıra, Belediye Başkan Yardımcısı Av. Nevim Kaçar, Belediye Meclis Üyeleri, Kültür Turizm Müdürü Mehmet Altaş, Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Nurcan Ildız, Konservatuvar Şefi Halil Yoruç ile çok sayıda Tekirdağ’lı sanatsever katıldı.

2012 yılında yitirilen ustaların hayatlarının slayt gösterisi ile anlatıldığı konserde Şef Mustafa Ozan yönetimindeki Tekirdağ Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu çeşitli yörelerden 18 türküyü koro ve solo olarak seslendirdi. İzleyenler tarafından ilgiyle dinlenen koro büyük alkış aldı. Konser sonrası Şef Mustafa Ozan’a çiçek vererek teşekkür eden Belediye Başkan Vekili Ali Kılıç emeği geçen herkese teşekkür ederken Konservatuvar Şefi Halil Yoruç da Tekirdağlılarla beraber yaşatılması gereken değerlerin bundan sonra da yaşatılacağını söyledi.

Reklam
Reklam

Kültür ve Sanata verdikleri önemi her defasında yineleyen Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç “ Tüm sanat dostlarına bizi bu güzel gecede yalnız bırakmadığı için teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da bu tip etkinliklerimize devam edeceğiz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: