Ütopya'da diskalifiye riski

Tv 8 ekranlarının olay yarışması Ütopya'da sular duruluyor. Her hafta başka bir olayın gerginliğin yaşandığı Ütopya'da bu hafta Semih ve Tuncay kavgasında yaşananlar, ekran başındakileri şok etti.

Ekranların en çok izlenen yarışmalarından Ütopya son bölümüne eleme heyecanının yanı sıra yarışmanın iki olay ismi Semih ve Tuncay'ın kavgası damga vurdu. Her hafta şaşırtıcı gelişmelerin olduğu programda eleme gecesi gerginliği vardı. Bu gerginliğin had safhaya ulaştığı anlardan biri Semih ve Tuncay arasındaki kavga oldu. Tuncay'ın yanlarında daha fazla bağırmasına dayanamayan Semih elindeki kaynar suyu Tuncay'a fırlatınca Ütopya karıştı. Ütopya yarışmasının sık sık gündem olan yarışmacılarından Semih hakkında henüz bir karar verilmedi ancak gergin yarışmacı diskalifiye riskinde.

ÜTOPYA'DA KİM ELENDİ?

Semih ve Tuncay arasındaki kavganın damga vurduğu Ütopya eleme gecesinde oylama bir hayli çekişmeli geçti. Oylamanın ardından Semih, Murat ve Kurretülayn durum değerlendirmesi yaptı. Kurretülayn'ın son dakika hamlesi Murat ve Semih'i kızdırdı. Yarışmaya veda eden isimlerin geri dönmesinden sonra yapılan ilk oylamada Pınar 15, Meral ise 12 oy alarak bu haftanın gitme adayları oldular. Ütopyada önümüzdeki hafta iki aday daha çıkaracaklar ve bu dört aday arasında yapılacak olan halk oylamasıyla en az desteği alan Ütopya yarışmacısı elenecek.