UTSO 2 Bin Kişiye Iş Sağlığı Güvenliği Eğitimi Verdi

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO), üyelerine yönelik “Temel İş Sağlığı ve Güvenliği” eğitimi düzenledi....

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO), üyelerine yönelik “Temel İş Sağlığı ve Güvenliği” eğitimi düzenledi. Eğitime 2 bin kişi katıldı.

İşverenlerin çalışanlarına eğitim aldırma zorunluluğu olduğunu belirten UTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kuvvet, “Kanunda bütün çalışanlar ve işyerleri kapsama alınmış, çalışan sayısıyla ilgili bir sınırlama getirilmemiştir. Zorunluluklardan bir tanesi, işverenlerin çalışanlarına temel iş sağlığı ve güvenliği eğitimi aldırmasıdır. Bu konuda üyelerimize destek olmak amacıyla talepleri doğrultusunda eğitim düzenledik.” dedi. Kuvvet, kanunun getirdiği yeniliklerle ilgili olarak üyelerini bilgilendirmeye devam edeceklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz