Ütso Akkuş Toplantısı

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası (ÜTSO), üyelerinin sorunları ve çözüm önerileri Akkuş toplantısını gerçekleştirdi.Bu kapsamda...

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası (ÜTSO), üyelerinin sorunları ve çözüm önerileri Akkuş toplantısını gerçekleştirdi.

Bu kapsamda devletin 4 önemli yetkilisini Akkuş’a getiren ÜTSO, üyelerinin yatırımlar ve teşvikler konusunda bilgilenmesine katkıda bulunmuş oldu. Akkuş Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen toplantıya Akkuş İlçe Kaymakamı Fatih Gül, Akkuş Belediye Başkanı Ergüdel Efil, ÜTSO Başkanı Hasan Şimşek, yönetim kurulu ve 50’ye yakın üye katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından açılış konuşması yapan ÜTSO Başkanı Hasan Şimşek, ticarette değişim yaşanmadığı takdirde herkesin batacağını söyleyerek, “Eğer değişemezsek, dededen kalma usullerden ticaret yapmaya kalkarsak hepimiz en sonunda batacağız. Onun için sizden istediğimiz verilen bilgileri gelecek kuşaklara aktarmaya çalışmanız. Birincisi herkes değişecek. İkincisi bilgi sahibi olacağız. Bilgi sahibi olmak da yetmiyor, bilginin derinliğine sahip olacağız. Üçüncüsü iletişimimiz kuvvetli olacak. Yani yeni çıkan şeylerden haberdar olacağız. Eğer bunları yapamazsak, bu değişime ayak uyduramazsak hepimiz yarın sıkıntı çekeceğimizi düşünüyorum. Onun için herkesin kendini toparlaması lazım” dedi.

Reklam
Reklam

Açılış konuşmasının ardından sırasıyla Ordu İl İŞKUR Müdürlüğü’nden Ümit Gölcük, KOSGEB İl Müdürlüğü’nden Oğuzhan Er, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’ndan Harun Göçer, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Ordu İl Müdürlüğü’nden Meryem Baycan sunumlarını gerçekleştirerek, dinleyenlerin sorularını cevapladılar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: