ÜTSO Başkanı Şimşek: Bir Dönem Daha Büyük Hedeflerimiz Var

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası(ÜTSO) Başkanı Hasan Şimşek, "Bir dönem daha başkanlığa adayım. Allah izin...

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası(ÜTSO) Başkanı Hasan Şimşek, "Bir dönem daha başkanlığa adayım. Allah izin verirse, bir dönem daha büyük hedeflerimiz var. Bu hedefleri sizlerle beraber aşacağız. Tek derdimiz Ünye’nin bir marka olmasını sağlamak, Ünye’yi, holding Ünye yapmaktır." dedi.

ÜTSO Mevcut Başkanı Hasan Şimşek, "Göreve geldiğimizden bugüne Ünye’nin hem ekonomik, hem de turizm alanında kalkınması için, odamız salonunda 30’a yakın toplantı yaparak üyelerimizi bilgilendirdi. ÜTSO olarak 8 tane milletvekili ve işadamına Ünye’nin tarihi evlerini almalarını sağlayarak, tarihimize can kattık. Organize sanayi gibi 30 yıldır Ünye’nin problemi olan bitmez bir meselenin çözümüne ön ayak olduk. Ünye’den üniversitede olan öğrencilere oda olarak burs veriyoruz. Bunlardan tek beklentimiz yarın iş sahibi olduğunda her birinin bir fakir çocuğu okutmasını isteyeceğiz. Ünye’nin marka olan ürünlerini gittiğimiz her yerde ne yapıp edip tanıtmaya çalıştık. Bize bağlı olan ilçelerde seminerler vererek çalışma ağımızı genişlettik. Yeni dönemde seçilirsek arkadaşlarla istişare ettik. Ünye’ye toptancı mobilyacılığın açılmasını sağlayacağız.Bunlara benzer birçok konuda oda olarak öncülük yaptık." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Bir dönem daha başkan adayı olduğunu aktaran Şimşek, Allah izin verirse, sizler de bu görevi bana tekrardan layık görürseniz, bir dönem daha büyük hedeflerimiz var. Bu hedefleri sizlerle beraber aşacağız. Tek derdimiz Ünye’nin bir marka olmasını sağlamak, Ünye’yi, holding Ünye yapmaktır." ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: