UTSO Ile Garanti Bankası Arasında Destek Protokolü Imzalandı

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) ile Garanti Bankası arasında, kadın ve yeni girişimcilere destek...

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) ile Garanti Bankası arasında, kadın ve yeni girişimcilere destek protokolü imzalandı. İmza törenine UTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kuvvet ve Garanti Bankası KOBİ Pazarlama Koordinatörü Esra Kıvrak imza attı.

Protokolle ilgili açıklama yapan Kuvvet, “Oda olarak yeni girişimcilere verdiğimiz desteklere bir yenisini daha ekledik. KOSGEB Yeni Girişimci Desteği konusunda adeta bir danışma merkezi haline gelen odamız, girişimciliğin arttırılması konusunda çalışmalarına devam edecek. Finansman anlamında, yeni girişimcilerimizin ve kadın girişimcilerimizin öz kaynaklarının haricinde destek almalarında yaşadıkları sıkıntıyı biliyoruz. Protokolle bu sıkıntılarına çözüm olabileceğimize inanıyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

Kıvrak ise kadın girişimciliğine önem verdiklerini ve protokolde kadınlara pozitif ayrımcılık yaptıklarını belirterek, “Kadın girişimcilere, işletmelerine sürdürülebilir bir yapı, kurumsal bir kimlik oluşturabilmeleri konusunda bilgi ve eğitim desteği sağlıyorduk. Ülkemizde firmasını büyütmek, farklı iş kollarında söz sahibi olmak isteyen çok sayıda kadın girişimci var. En çok cesaret, iletişim ve finansman desteğine ihtiyaç duyuyorlar.” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz