Utso Kentteki Ekonomik Hayatı Canlandırmak Amacıyla “alışveriş Festivali”düzenleyecek

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) kentteki ekonomik hayatın canlanmasını sağlamak amacıyla “Alışveriş Festivali” düzenleyecek....

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) kentteki ekonomik hayatın canlanmasını sağlamak amacıyla “Alışveriş Festivali” düzenleyecek. Yaklaşık iki ay sürecek festival süresinde 30 TL ve üzeri alış veriş yapan vatandaşlara çeşitli hediyelerin verileceği çekiliş için fiş verilecek.

UTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kuvvet, kentteki ekonomik hayatın Ocak ve Şubat aylarında durgunlaştığını ifade ederek ekonomik hayatı canlandırmak için Ocak ve Şubat aylarını kapsayacak bir “Alışveriş Festivali” yapacaklarını söyledi.Alış veriş festivaline UTSO üyesi tüm işyerlerinin müracaat ederek katılabileceğini de ifade eden Kuvvet, festival sonunda vatandaşlara çekilişle 800’e yakın hediye dağıtacaklarını bildirdi. Etkinliğe katılacak iş yerlerinin ve UTSO çalışanlarının bu çekilişlere katılamayacağını da ifade eden Kuuvet, “ Festival süresince kampanyaya dahil olan üye işyerinden 30 TL ve üzeri alış verişlerde vatandaşlarımıza çekiliş fişi vereceğiz. Büyük ödül olarak bir vatandaşımıza çekilişle araba hediye edeceğiz. Toplamda ise 800 adet hediye dağıtacağız. Çekiliş işlemlerini Milli Piyango İdaresi ile ortaklaşa yürüteceğiz. Amacımız kentteki ekonomik canlılığın artmasını sağlamaktır” dedi.

Reklam
Reklam

Festivalde kampanyaya dahil olmak isteyen üye işyerlerinden indirim talebinde de bulunacaklarını ifade eden UTSO Başkanı Kuvvet, şuana kadar yaklaşık 300 işyerinin kampanyada yer almak için kendilerine müracaat ettiğini bildirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: