Ütü Yapmaya Bayılacaksınız

Kadınların en yeni yardımcısı

Güvenli ve hediyeli alışverişin tek adresi Vivikea.com, ev işlerinizde kolaylık sağlayacak ürünler sunmaya devam ediyor. Vivikea'da satışa sunulan Fidex Home ahşap dolaplı ütü masasıyla ütülerinize keyif ev işlerinize pratiklik katabilirsiniz.

Evlerin en zahmetli işlerinden biri de ütü yapmaktır. Ütüleyeceğiniz kıyafetleri kumaş pantolon, kot, etek, gömlek gibi gruplara ayırmak gerekir ki bu da tüm zamanınızı alır. Fidex Home ahşap dolaplı ütü masası sizi bu dertten kurtarıyor. Dolaplı ütü masası olarak tasarlanan bu ürün, ütünüzü kullanma hızınızı arttıracak, işiniz bittiğinde ise ütünüzü kaldırmak daha kolay olacak.

Reklam
Reklam

Fidex Home ütü masası kullanım kolaylığı ve ahşap tasarımların yanı sıra evlerinize renk getiriyor. Ahşaptan yapılan bu ürünün açık kahve, koyu kahve ve beyaz olmak üzere 3 ayrı rengi bulunuyor. Üstelik altta çamaşırlarınızı yerleştirebilmeniz için kapaklı bir dolap ve üst kısımda geniş ve orta büyüklükte 3 çekmecesiyle ütü yapmanın rahatlığını yaşayacaksınız.

![t2_450]()

Siz de zor olan ütülerinizi daha pratik hale getirmek istiyorsanız hemen www.vivikea.com'a uğrayarak kargo ücreti ödemeden Fidex Home ahşap dolaplı ütü masasına sahip olabilirsiniz. Bonus Card sahibiyseniz 100 TL ve üzeri alışverişlerde 12 taksit veya vade farksız 3 taksit imkanı da bulabilirsiniz. Üstelik alacağınız ütü masasının yanında hediyenizi de almayı unutmayın!

Fidex Home Ahşap Dolaplı Ütü Masası 400TL yerine 289TL