UÜ İİBF, Istatistik Temel Eğitimi Başarıyla Tamamlandı

Bursa Uludağ Üniversitesi (UÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin düzenlediği ‘İstatistik temel eğitimi’ programı büyük...

Bursa Uludağ Üniversitesi (UÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin düzenlediği ‘İstatistik temel eğitimi’ programı büyük ilgi gördü.

UÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından ‘Araştırma destek eğitimleri’ kapsamında düzenlenen ‘İstatistik temel eğitimi’ programı başarıyla tamamlandı.

Ekonometri bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Necmi Gürsakal tarafından iki hafta süre ile ücretsiz verilen istatistik temel eğitiminde katılımcılar, ‘Betimsel istatistik’, ‘Çıkarımsal istatistik’, ‘Çok değişkenli analiz’ ve ‘SPSS uygulamaları’ konularını kapsayan 32 saatlik eğitim aldı.

Reklam
Reklam

Katılımcıların bilimsel araştırmalar konusunda desteklenmelerini amaçlanan seminere, Uludağ Üniversitesi’nden öğrenci ve öğretim üyelerinden toplam 30 kişi katıldı.

Eğitim sonunda katılımcılar sertifikalarını Fakülte Dekan Vekili Prof. Dr. Nuran Bayram, dekan yardımcıları Doç. Dr. Mehmet Eryılmaz ve Doç. Dr. Çağatan Taşkın’ın elinden aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz