UÜ’den Vali Harput’a Danışman

Uludağ Üniversitesi (UÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü Dramatik Yazarlık Ana Sanat Dalı Öğr....

Uludağ Üniversitesi (UÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü Dramatik Yazarlık Ana Sanat Dalı Öğr. Gör. Dr. İbrahim İ. Öztahtalı, Bursa Valisi Şahabettin Harput’un proje danışmanı oldu.

Kentle ilgili sosyal projeleri ve televizyon programlarıyla bilinen Öğretim Görevlisi İbrahim. İ. Öztahtalı, Bursa Valisi Şahabettin Harput tarafından danışman olarak görevlendirildi.
Vali Harput, Öztahtalı’ya gönderdiği görevlendirme yazısında, “Osmanlı'ya 130 yıl başkentlik yapan ve medeniyetimizin pek çok muhteşem mimari eserini sinesinde barındıran, aynı zamanda pek çok farklı zenginliğe de evsahipliği yapan Bursamızda, Valiliğimizce bir dizi proje yürütülmektedir. Söz konusu projelerle ilgili görüş, bilgi ve tecrübelerinizden istifade etmek üzere Valiliğimce Danışman olarak görevlendirilmiş bulunmaktasınız. Yapacağınız çalışmalar için şimdiden teşekkür eder sağlık ve esenlikler dilerim.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: