Üvey Anneden Şok Eden Savunma

Kayseri’de 3 yaşındaki üvey kızını öldürmekten yargılanan kadın, karar öncesinde yaptığı savunmada, “Kendimi kandırılmış olarak...

Kayseri’de 3 yaşındaki üvey kızını öldürmekten yargılanan kadın, karar öncesinde yaptığı savunmada, “Kendimi kandırılmış olarak gördüğüm için Tuğba’ya ısınamadım” dedi.

Kayseri Adliyesi'nde görülen davada son sözü sorulan tutuklu sanık Sevcan D., “Eşimin daha önceden evli olduğunu ve çocuğu olduğunu bilmiyordum. Kendimi kandırılmış olarak görüyordum ve bu nedenle Tuğba'ya hiç ısınamadım. O gün eşimle tartıştım ve daha sonra Tuğba da altını ıslatınca sinirime hakim olamadım. Onu ittiğimde kafasını duvara çarptı. Eşime Tuğba’nın tuvalete düştüğünü söyledim” diyerek pişman olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Yapılan yargılama neticesinde mahkeme heyeti tarafından Sevcan D.'nin "canavarca hisle eziyet çektirerek çocuk ya da beden veya ruh bakımından kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiyi öldürmek" suçu sabit görüldü. Mahkeme heyeti, sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: