Üvey evlat vahşeti!

Kahramanmaraş'ta, 28 Mart'tan bu yana kendisinden haber alınamayan 80 yaşındaki Alaaddin Karadutlu, Pazarcık İlçesi'nde av tüfeğiyle vurularak öldürülmüş bulundu

Kahramanmaraş'ta, 28 Mart'tan bu yana kendisinden haber alınamayan 80 yaşındaki Alaaddin Karadutlu, Pazarcık İlçesi'nde av tüfeğiyle vurularak öldürülmüş bulundu

Kahramanmaraş’ta oturan Alaaddin Karatutlu, 28 Mart’ta ortadan kayboldu. Yakınları bir türlü ulaşamadıkları Karadutlu’nun bulunması için güvenlik güçlerine başvurdu ancak yapılan aramalarda yaşlı adamın izine ulaşılamadı.

Bugün öğle saatlerinde Pazarcık İlçesi’nin Karabıyıklı Köyü yakınlarındaki arazide yaşlı bir kişiye ait ceset gören çobanlar durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma, av tüfeği ile öldürüldüğü belirlenen yaşlı adamın, 28 Mart’tan bu yana kayıp olarak aranan Alaaddin Karadutlu olduğu belirledi.

Reklam
Reklam

Olay yerinde yapılan inceleme sonrası Karadutlu’nun cesedi otopsi için Pazarcık Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

ÜVEY OĞLU ÖLDÜRMÜŞ

Pazarcık’ta cesedi bulunan Alaaddin Karadutlu’nun, üvey oğlu tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Cinayetin ardından soruşturma başlatan polis, Karadutlu’nun son olarak 3 yıl evli kaldığı F.K.’nin ilk evliliğinden olan üvey oğlu 22 yaşındaki Arif T. ile iletişim kurduğunu belirledi.

Bunun üzerine gözaltına alınan Arif T. polis sorgusunda üvey babasını çıkan tartışmada öldürdüğünü ve cesedini otomobille Pazarcık’ın Karabıyıklı Köyü’nde araziye attığını itiraf etti.

Şüpheli Arif T., Necip Fazıl Şehir Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilirken, Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Öte yandan, Pazarcık Devlet Hastanesi’nde ön otopsisi yapılan Karadutlu’nun cesedi, Adana Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

DHA

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: