Uyarı levhası bulunmayan yolda kaza

İSTANBUL (İHA) - Maltepe'de bir araç, yolu enine kesen bir çukura düştü. Kazayı şans eseri yara almadan atlatan sürücü, yola uyarı levhası konulmamasına tepki gösterdi.

Saat 02.00 sırlarında Maltepe Gülsuyu Köprü üzerinde meydana gelen olayda, 34 UM 8025 plakalı aracı ile Gülsuyu Köprüsü üzerine dönüş yapan Cemal Yanardöner, herhangi bir uyarı levhası bulunmadığı için yolun ortasında enine açılmış yaklaşık 3 metre derinliğindeki çukuru fark edemedi. Yanardöner'in kullandığı araç çukura düştü. Araç içinden yara almadan kurtulan Yanardöner, yol üzerine hiç bir levha koyulmamasına isyan etti. Yanardöner, "Araç içinde çoluk çocuk da olabilirdi. Ya bu kazada ölü ya da yaralı olsaydı ne olacaktı. İnsan yolun baş tarafına bir tabela koyarak kapalı olduğunu işaret edebilir. Bu bu kadar zor mu?" diyerek yetkililere tepkisini dile getirdi.

Reklam
Reklam

Çukur içinde bulunan kalın inşaat demirlerine de dikkat çeken sürücü, yola uyarı levhası koymayanlar hakkında suç duyurusunda bulunacağını da ifade etti.
Olay yerine gelen polis ekipleri yapılan incemenin sonrasında Yanardöner'e ait aracı, çekici ile düştüğü yerden çıkartarak otoparka çekti.