Uyarıyoruz: Fotoğrafların bazıları sizi çılgına çevirecek!

İnternette ilginç fotoğraflara bakmaktan büyük zevk alıyorsanız bu meydan okuma sizin için! Bakalım internette dolaşan bu birbirinden sıra dışı fotoğrafa bakarken ne hissedeceksiniz...

İlginç fotoğraflara bakmaktan bıkmıyor, iç gıdıklayıcı karelerden korkmuyor ve her türlü fotoğrafa karşı cesurca bir tavır sergiliyorsanız hazır olun: Size bu fotoğraflarla meydan okuyoruz.

Tabii bu denli sıra dışı fotoğraflara bakarken karnınızın tok olduğuna dikkat edin. Çünkü bazı görseller aniden başınızı döndürebilir ya da elde bir titreme yaratabilir.

Ama sonuçta internet zaten bunun için var değil mi? Birbirinden farklı tipteki insanların yaptığı "farklı" hareketlerin belgelendiği tek havuz.

Reklam
Reklam

İşte Buzfeed'in internette bulup toparladığı; bazen anlam vermekte zorlanacağınız bazen de "bu ne ki" deyip daha da cesurca farenizi aşağı kaydıracağınız o ilginç fotoğraflar...

İnternette sık sık safari yapıyorsanız bu fotoğraf illa ki karşınıza çıkmıştır! Gerçek olup olmadığı tartışılan fotoğrafın sahibine tek bir sorumuz var: Ayak tabanın bu hale gelmeden önce neredeydin?

Umarız ki bu fotoğraftan sonra şeytan tırnağı konusunda iki kat dikkatli olursunuz...

Bu fotoğraf interneti ikiye bölmüştü. Sizce fazlasıyla gereksiz gibi görünen bu lastiği diz kapağına mı yoksa dirseğine mi bağladı.

Piercing'de gelinen son nokta! Vücudunu komple deldiren kişi son çareyi dişini deldirmekte bulmuş.

Alın size ağır bir Müslüm Baba hayranı...

O kıl oraya nasıl girdi keşke bir de açıklasaydı...

Fotoğrafa bakınca o acıyı hisseden kaç kişiyiz?

Eğer bu tırnak modeli moda falan olursa erkeklerin vay haline!

Çünkü tek takma tırnak asla yetmemiş! Fazla mal göz çıkarmaz kafasındaki bu kullanıcıyı ayakta alkışlıyoruz, ne diyelim ki başka...

Reklam
Reklam