Üye Bilgileri Güncelleme Çalışması

 KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, "Üye Bilgileri Güncelleme" çalışması yaptıklarını bildirdi.

KAYSERİ Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, "Üye Bilgileri Güncelleme" çalışması yaptıklarını bildirdi. Hiçyılmaz, üye odaklı çalışma felsefesinden kaynaklanan bu çalışma sayesinde üyelerin işlemlerinin daha hızlı ve çabuk gerçekleştirileceğini ve zaman kaybının önüne geçileceğini kaydetti.Hiçyılmaz, yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti: "10 bini aşkın üyemizin bilgileri belirlenen üye temsilcisi personelimiz tarafından dijital ortamda güncellenmeye başladı. Personelimiz, odamız üyelerini tek tek arayarak mevcut bilgilerinin doğruluğunu teyit etmekte ve 'Üye Kayıt Sistemi'nde oluşturduğumuz yeni bilgileri de kayıt etmekte. Kısa sürede bitirilmesini hedeflediğimiz 'Üye Bilgileri Güncelleme' çalışmamız sonucunda, üyelerimiz ile Oda’nın bağı daha da güçlenecek. Üyelerimizin alacakları hizmet ve yapacakları işlemler daha hızlı, doğru ve kolay olarak gerçekleştirilecek. Bu vesile ile üyelerimizin, üye temsilcisi personelimize göstereceği anlayıştan dolayı şimdiden teşekkür ediyorum."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz