Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi tamamlandı

Adıyaman'da İpekyolu Kalkınma Ajansı ve KOSGEB işbirliğiyle düzenlenen 'Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'ni başarıyla tamamlayan 56 kursiyer,...

Adıyaman'da İpekyolu Kalkınma Ajansı ve KOSGEB işbirliğiyle düzenlenen 'Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'ni başarıyla tamamlayan 56 kursiyer, katılım belgelerini törenle aldı.
Adıyaman Yatırım Destek Ofisi tarafından ücretsiz olarak düzenlenen 'Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi' sona erdi. Eğitim sürecini başarılı bir şekilde tamamlayan 56 katılımcı, sertifika almaya hak kazandı. Mülakatla seçildikten sonra iki ayrı sınıfta eğitim gören kursiyerler, eğitimden memnun kaldıklarını söyledi.
Kursiyerler, eğitimin kursiyerlerin hem bireysel kapasitelerini arttırdığı hem de Adıyaman'ın gelişmesinde önemli bir role sahip olduğu belirtti.
Öte yandan, kursu başarıyla tamamlayan katılımcılar, kuracakları yeni işletmeleri için, KOSGEB’den 27 bin TL’ye kadar geri ödemesiz ve 70 bin TL’ye kadar geri ödemeli 'Yeni Girişimci Desteği'ne başvurma hakkı kazandı. 'Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Katılım Belgesi' almaya hak kazanan girişimciler, kurs sonrasında işletmelerini kurup hazırlayacakları iş planı ile KOSGEB’e başvuru yapabilecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz