Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini Başarıyla Tamamlayanlara Sertifikaları Verildi

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları, törenle verildi.KOSGEB Malatya Hizmet Müdürlüğü ve Fırat Kalkınma...

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları, törenle verildi.

KOSGEB Malatya Hizmet Müdürlüğü ve Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) arasında imzalanan protokol uyarınca 4-22 Temmuz 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi kapsamında başarılı olan kursiyerlere sertifikaları, düzenlenen törenle verildi.

Fırat Kalkınma Ajansı Seminer Salonu’nda gerçekleştirilen törene, FKA Genel Sekreteri Fethi Altunyuva, KOSGEB Malatya Hizmet Müdürü Murat Seki ve kursiyerler katıldı.

Reklam
Reklam

Fethi Altunyuva yaptığı konuşmada girişimci adaylarını başarılarından dolayı tebrik ederek şu ifadeleri kaydetti:

"Önümüzde 2023 hedefi var. Bölge adına bu hedeflere başarılı bir şekilde varabilmek için girişimciliği bir kültür haline getirmeliyiz. Çünkü girişimcilik becerilerinin gelişmesini sağlayan her eğitim, kalkınmaya ciddi katkılar sunacaktır. Bu kapsamda bölge adına KOSGEB ile ortak yürüttüğümüz bu projeyi önemsiyoruz. Bu eğitim programı kadın öncelikli bir program oldu. Girişimcilikle ilgili gerekli eğitimleri alan kadınlarımız, iş hayatında başarılı olacaktır."

Murat Seki de iş fikri olan insanlara destek olma adına projeye büyük önem verdiklerini belirterek, başarılı olan kursiyerlerin bundan sonraki süreçte de başarılı olmalarını temenni etti.

Tören, başarılı kursiyerlere sertifikaları verilerek sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: