"Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri" Başlayacak

Sakarya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (SESOB), Doğu Marmara Kalkınma Ajansı ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme

Sakarya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (SESOB), Doğu Marmara Kalkınma Ajansı ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen "Uygulamalı girişimcilik eğitimleri" 8 Ekim Pazartesi günü başlayacak.

SESOB'tan yapılan yazılı açıklamada, eğitimlerin 4 ana modülden oluştuğu ve toplam 60 saatlik sınıf içi ders verildiği bildirildi.

13'üncüsü düzenlenen eğitimlerin SESOB hizmet binasında 8 Ekim ve 6 Kasım tarihleri arasında belirli periyotlar arasında verileceği belirtildi.

Reklam
Reklam

Açıklamaya göre, uygulanacak eğitim programı şöyle sıralandı:

"Girişimcilik özelliklerinin sınanması, iş fikri geliştirme ve yaratıcılık egzersizleri 9 saat, İş planı kavramı ve öğeleri 18 saat, İş planı öğelerinin pekiştirilmesine yönelik atölye çalışmaları 24 saat, İş planının yazılması ve sunumunda dikkat edilecek hususlar 9 saat."

Muhabir: Salih Eren

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz