Uygulamalı Teknoloji Ve İşletmecilik Yüksekokulu'nun Temeli Gelecek Ay Atılacak

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Turhal Meslek Yüksek Okulu (TMYO) Müdürü Prof. Dr. Ömer Faruk Taşer, 4 yıllık...

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Turhal Meslek Yüksek Okulu (TMYO) Müdürü Prof. Dr. Ömer Faruk Taşer, 4 yıllık Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu inşaatının, bir aya kadar başlayacağını söyledi. Prof. Dr. Taşer, gelecek eğitim sezonunda okulun bazı bölümlerini açarak öğrenci alacaklarını dile getirdi.

Prof. Dr. Ömer Faruk Taşer, yaptığı açıklamada, okulun kaba inşaatının yapımıyla ilgili Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörlüğü, Turhal Belediyesi ve hayırsever işadamı Mürsel Güven ile ek protokolün imzalandığını belirtti.

Reklam
Reklam

Yeni binanın Turhallı işadamı Mürsel Güven, Ankara’da bulunan Turhallılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Türkiye’nin değişik yerlerinde bulunan işadamları, sivil toplum kuruluşları, Turhal Belediyesi, Turhal Kaymakamlığı ve Turhal’da bulunan işadamlarının katkılarıyla yapılacağını ifade eden Taşer, binanın yapımına destek veren herkese teşekkürlerini iletti.

Yeni binanın 6 bin metrekare kapalı alan üzerine 4 kat olarak yapılacağını bildiren Taşer, "Yeni yapılacak üniversite binamızda bağış köşesi oluşturacağız. Buraya yeni binaya emeği geçen ve yardım eden kişi ve kuruluşların isimleri asılacak. Bir nevi teşekkür köşesi olacak. Resmi işlemlerin büyük çoğunluğu yapıldı. İnşaat bir aya kalmaz başlar. Önümüzdeki sezona bir iki bölümü açarak öğrenci almayı hedefliyoruz. Yeni yapılacak 4 yıllık üniversitenim bünyesinde Bankacılık ve Sigortacılık, Moda Tekstil ve Tasarım Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi, Acil Yardım ve Afet Yönetimi ve Grafik Tasarım bölümleri yer alacak." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Okulun açılmasının ilçeye sosyal, kültürel ve ekonomik yönden katkı sağlayacağını dile getiren Taşer, "Binanın yapımında emeği geçen ve geçecek olan tüm kişi ve kuruluşlara ilçemiz adına teşekkür ediyorum. Yeni binamız şimdiden ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: