Uygur kardeşlerden Beylikdüzü ziyareti

Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil’i ziyaret etti.

Tiyatro dünyasının ünlü isimleri Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil’i ziyaret etti.

Uygur kardeşlerin sürpriz ziyaretlerinden son derece mutlu olduğu ifade eden Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil,”Sizin gibi değerli sanatçılarımızı bu sene de etkinliklerimizde ön planda görmek isteriz” dedi. Yeşil, nisan ayı içerisinde açılacak Beylikdüzü Kültür Merkezi’nin her türlü sanatsal etkinliklere de ev sahipliği yapmaya hazır olduğunu hatırlattı.

Süheyl ve Behzat Uygur, "Beylikdüzü bizim için çok farklı ve anlamlı bir yer. Sık sık buraya gelerek sahneye çıkmak istiyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Samimi bir sohbet havasında geçen buluşmada sanatçıların çalışmaları ve sektörel gelişmeler ele alındı. İlçedeki gelişmelerin de konuşulduğu ziyarette Beylikdüzü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nihat Adıgüzel de hazır bulundu.

Başkan Yardımcısı Yeşil, nazik ziyaretlerinden dolayı sanatçılara teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz