Uysal; eklif eden bir siyaset izleyeceğiz

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, siyahla beyaz arasında sıkışan ülke siyasetini renklendirme amacında olduklarını belirtti.

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, siyahla beyaz arasında sıkışan ülke siyasetini renklendirme amacında olduklarını belirtirken, zıtlıklara dayalı siyasi kutuplaşmaların dışında yer alacaklarını söyledi.

İl Başkanı Fatih Köylü ve parti yöneticileriyle birlikte Adana Ticaret Odası’nı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gizer ve Başkan Yardımcısı Atila Menevşe ile görüşen DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, Adana ekonomisinin durumuna ilişkin bilgi aldı. Uysal’a Adana ekonomisi konusunda açıklamalarda bulunan ATO Başkanı Ali Gizer, kentin bir enerji üssü olma yolunda hızla ilerlediğini söyledi. Uysal’a çalışmalarında başarılar dileyen Gizer, “Sizin gibi genç ve donanımlı gençlerin siyasi partilerimizde önemli mevkilere ulaşmasından dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Adana Ticaret Odası Meclisi’nin Behiç Pakyürek başkanlığında gerçekleştirilen Mayıs ayı olağan Meclis toplantısına da katılan DP Lideri Gültekin Uysal, ATO Meclis üyelerine partisinin önümüzdeki dönemde izleyeceği siyaset anlayışına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Genel Başkan seçilmesinin ardından il gezilerine Türk ekonomisinin lokomotif kenti Adana’dan başlamasının son derece anlamlı bir mesaj içerdiğini ifade eden Uysal, Adana’nın Türk ekonomisinde olduğu gibi Türk siyasetinde de her zaman önemli bir yeri bulunduğunu ve önemli isimler yetiştirdiğini vurguladı.

Milleti zengin, devleti güçlü bir Türkiye özleminde olduklarını vurgulayan Uysal, bu hedefe ulaşabilmek için Demokrat Parti olarak üzerlerine düşen tüm görevleri yerine getirmeye hazır olduklarını ifade etti.

Türk siyasetinin zıtlıklar ve kutuplaşmalar üzerine kurulduğunu, kendilerinin bu anlayışın dışında yer alarak, siyahla beyaz arasında sıkışan Türk siyasetine gri anlayışı da yerleştirerek renk katmak istediğini bildiren DP Lideri Uysal, “Bunun için sadece tenkit eden değil, teklif eden, çözüm öneren bir siyaset izleme kararlılığındayız. Türkiye’nin önünü açacak toplumsal değişim ve dönüşümlerin öncüsü olacağımızdan kimsenin kuşkusu bulunmasın” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Toplantının ardından ATO Meclis Başkanı Behiç Pakyürek ve Başkan Yardımcısı Atila Menevşe tarafından DP Genel Başkanı Uysal’a Adana’nın önemli simgelerinden Tarihi Büyüksaat’in bir maketi hediye edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: