Uyuşturucu bulundurmak suçundan 9 kişiye adli işlem yapıldı

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak suçlarından 9 şüpheliyi gözaltına aldı.Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak suçlarından 9 şüpheliyi, uyuşturucu veya uyuşturucu madde imalatı ve ticareti suçuyla ilgili olarak da 1 şüpheliyi gözaltına aldı.

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak suçlarından 9 şüpheliyi gözaltına aldı.
Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak suçlarından 9 şüpheliyi, uyuşturucu veya uyuşturucu madde imalatı ve ticareti suçuyla ilgili olarak da 1 şüpheliyi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilere adli işlem yapıldığı öğrenildi.
Polis ekipleri tarafından yapılan operasyon sonrasında, 2,22 gram esrar, 0,25 gram eroin, 2,23 gram metamfetamin, 0,47 gram bonzai ve 1 adet ecstasy hap ele geçirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz