Uyuşturucu çantasıyla yardım isteyen kurye yakalandı

Diyarbakır'dan İstanbul'a 3.3 kg toz esrar getiren bir kişi Kadıköy Turyol İskelesi'nde teslim edeceği kişiye...

Diyarbakır'dan İstanbul'a 3.3 kg toz esrar getiren bir kişi Kadıköy Turyol İskelesi'nde teslim edeceği kişiye ulaşamayınca güvenlik görevlisinden yardım istedi. Görevlinin çantanda ne var sorusuna 'uyuşturucu getirdim' diye cevap veren zanlı yakayı ele verdi.
İlginç olay dün öğle saatlerinde Kadıköy Turyol İskelesi'nde yaşandı. Diyarbakır'dan kendisine verilen 3.3 kg esrarı İstanbul'daki bir adrese teslim etmesi için gönderilen Muhammet T. (19) otobüsle önce Ümraniye'ye daha sonra da servisle Kadıköy İskelesi'ne geldi. Kadıköy'de uyuşturucuyu teslim edeceği kişinin cep telefonunu aramak isteyen Muhammet T., kendi cep telefonu olmadığı için bir güvenlik görevlisinin telefonundan aramak istedi. Güvenlik görevlisinin kimi arayacaksın sorusuna 'Diyarbakır'dan uyuşturcu getirdim. Arayacağım adama teslim edeceğim' diye cevap veren T., iskelede bulunan güven timleri tarafından gözaltına alındı.
Zanlının çantasında yapılan aramada 3.3 kg toz esrar ele geçirildi. Kadıköy Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen zanlı ifadesinin alınmasından sonra Kadıköy Adliyesi'ne çıkartıldı. Zanlının ifadesinde, Diyarbakır'daki bir kişinin 500 TL karşılığında uyuşturucuyu İstanbul'a getirmesini ve kendisine verilen telefonu arayarak teslim etmesini istediğini söyledi.
Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz