Uyuşturucu Hap Kullandığı Öne Sürülen 2 Üniversite Öğrencisi Öldü (2)

AYNI EVDEKİ İKİ ÖĞRENCİNİN DE DURUMU AĞIR Bursa'da dün gece uyuşturucu haptan yaşamlarını yitirdiği öne sürülen İsmail Erduman ile

AYNI EVDEKİ İKİ ÖĞRENCİNİN DE DURUMU AĞIR
Bursa'da dün gece uyuşturucu haptan yaşamlarını yitirdiği öne sürülen İsmail Erduman ile Göksel Karaduman'ın ölümüyle ilgili soruşturma çok yönlü olarak sürüyor. Karabulut ile Erduman'ın öldüğü olayda, aynı uyuşturucu hapı kullandığı için evde baygın olarak bulunan Uludağ Üniversitesi öğrencilerinden K.K. ile M.Y. de tedavi altına alındı. Bu iki öğrencinin de hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
Bu arada, öğrenci evinde yaşanan dehşetin tek tanığı olan M. Karabulut ise olay sonrası verdiği ifadede, "Akrabam olan Göksel Karabulut ile aynı evde kalıyordum. Dün akşam, İsmail Erduman, M.Y. ve K.K. isimli üç arkadaşı ile bize geldi. Onlar oturuyorlardı. Sonra uyuşturucu hap kullanıyorlardı. Sarı renkti. Ben onları görünce yatmaya gittim. Saat 01.30'da uyandığımda tümü yerde yatıyordu. Uyandıramayınca 112 Acil Servisten ambulans istedim. Hastaneye kaldırılan akrabam olan Göksel ile arkadaşımız İsmail ölürken ikisi ise tedavi altına alındı" dedi.
Bu arada, ölen gençlerden İsmail Erduman’ın sosyal medyadaki hesabında, 9 Mayıs günü 'İnsan mıdır umutları yaşatan yoksa umutlar mıdır insanı yaşatan' sözlerini paylaştığı görüldü. Erduman’ın 7 ay önceki bir eğlence yerinde çektirdiği fotoğrafa bir arkadaşının yazdığı 'Hızlı yaşa genç öl der gibisin be iso' yorumuna 'Hahah ölmücez mi' yanıtını vermesi de yer alıyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: