Uyuşturucu Kullanan Kuzenini Uyardı, Jiletle İşkenceye Uğradı

Adana'da epilepsi hastası bir kişi, uyuşturucu kullanmaması için uyardığı kuzeni ile arkadaşları tarafından otomobille şehir dışına götürülerek jiletle işkence yapıldı.

Edinilen bilgiye göre, epilepsi hastası olan Murat G. (27) kuzeni Orhan D.'yi uyuşturucu kullanmaması konusunda uyardı. Murat G.'nin uyarılarının artması üzerine Orhan D. bu durumdan rahatsız oldu.

Kuzeninin uyarılarına son vermek için harekete geçen Orhan D., arkadaşlarını da yanına alarak bir kunduracı dükkanında çalışan Murat G.'nin iş yerine gitti. Orhan D. ile arkadaşları, Murat G.'yi bir otomobile bindirip şehir dışına götürdü.

Reklam
Reklam

Burada jiletle işkence yapılarak vücudu yaralanan Murat G. daha sonra, çalıştığı yere yakın bir yere bırakıldı.

Murat G. olayın şokuyla çalıştığı iş yerine güçlükle gelebildi. Murat G.'yi kanlar içinde gören arkadaşları önce 112 Acil Servisi arayıp ardından polise haber verdi. Olay yerine gelen ambulanstaki görevliler, Murat G.'nin jiletle oluşmuş yaralarına müdahale etti.

Daha sonra polis merkezinde ifadesi alınan Murat G. Adli Tıp Kurumu'na getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi. Murat G., Adli Tıp Kurumu çıkışında gazetecilerin sorusu üzerine kuzeninin uyuşturucu kullanmasını istemediği için bu hale getirildiğini söyledi.
Murat G.'nin kuzeni ve arkadaşları polis tarafından aranıyor.