Uyuşturucu parası ıçin annesini darp eden ağabeyini öldürdü

Mersin'de bir kişi uyuşturucu parası için sürekli annesini darp ettiği öne sürülen ağabeyini bıçaklayarak öldürdü.

Mersin'de bir kişi uyuşturucu parası için sürekli annesini darp ettiği öne sürülen ağabeyini bıçaklayarak öldürdü. Önce kaçan katil zanlısı kardeş daha sonra teslim oldu.

Olay, merkez Akdeniz ilçesi Güneş Mahallesi 5873 Sokakta meydana geldi. Alınan bilgilere göre, uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen ve daha öncede uyuşturucudan dolayı cezaevinde yatıp çıkan Şehmuz Demirtüyi (25) eve gelerek annesinden para istedi.

Olumsuz cevap alınca annesini darp etmeye başladı. Evde olan kardeşi M. Demirtuyi'nin karşı çıkması üzerine ağabey kardeş arasında bıçaklı kavga çıktı.

Reklam
Reklam

Şehmuz Demirtuyi boğazına ve kalbine aldığı bıçak darbeleri sonrasında ağır yaralandı. Yakınlarına ait araçla Toros Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Şehmuz Demirtuyi bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay yerinden kaçan M. Demirtüyi, daha sonra Siteler Polis Merkezi'ne giderek teslim oldu.

Otopsi için Mersin Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılan Şehmuz Demirtuyi'nin cenazesi işlemlerin ardından ailesine teslim edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: