Uyuşturucu Satıcıları, Polisi Gözetlemek Için Güvenlik Kamerası Kurmuş

- TEKİRDAĞ'ın Çorlu İlçesi'nde sokak aralarında uyuşturucu sattıkları tespit edilen şüphelilere yönelik 'Noel baba' adı altında düzenlenen operasyonda 6 şüpheli

- TEKİRDAĞ'ın Çorlu İlçesi'nde sokak aralarında uyuşturucu sattıkları tespit edilen şüphelilere yönelik 'Noel baba' adı altında düzenlenen operasyonda 6 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin, kullandıkları metruk evlere polisi gözetlemek için özel güvenlik kameraları kurdukları belirlendi.
Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri yaklaşan yılbaşı öncesinde sokak aralarında uyuşturucu sattıklarını belirlediği şüphelileri tespit etti. 'Noel baba' adı verilen operasyonda ilçenin Hıdırağa Mahallesi'nde uyuşturucu satıcılarının polise yakalanmamak müşterilerinden parayı aldıktan sonra uyuşturucuyu en yakın metruk binaya bıraktıkları ve müşterilerinin de bu binaya girip uyuşturucuyu aldığı belirlendi. Bunun üzerine polis ekipleri zanlıların evlerine ve satışta kullandıkları mahalledeki üç metruk eve de aynı zamanda baskın yaptı.
ÖZEL KAMERA SİSTEMİ KURMUŞLAR
Polis arama yaptığı bir evin girişinde güvenlik kamerası tespit etti. Zanlılar polise yakalanmamak ve geldiğin görmek için yapılan bu sistem polis tarafından söküldü. Kayıt cihazları da inceleme alındı. 6 adreste ve metruk evlerde yapılan aramalarda 2 kilo 700 gram esrar, 600 gram bonzai, 450 gram kokain, 100 adet uyuşturucu niteliği taşıyan hap ele geçirildi. Uyuşturucu kaçakçılığıyla ilgili M.K., İ.B., M.T., M.Z., H.A. ve N.Ö., gözaltına alındı. Şüphelilerle ilgili soruşturma sürüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: