Uyuşturucu Satıcılarına Şafak Operasyonu

Mersin'de uyuşturucu satıcılarına yönelik özel harekat polislerinin de desteğiyle düzenlenen 'Şafak' operasyonunda 24 kişi gözaltına...

Mersin'de uyuşturucu satıcılarına yönelik özel harekat polislerinin de desteğiyle düzenlenen 'Şafak' operasyonunda 24 kişi gözaltına alındı.

Mersin Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, aylar süren istihbari bilgiler sonrası uyuşturucu ile mücadele çalışmaları kapsamında 'torbacı' tabir edilen sokak satıcılarının yakalanmasına yönelik operasyon düzenledi. Özel Harekat polisleri ile Asayiş ve Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin de destek verdiği operasyonda, 320 polis önceden belirlenen 32 adrese eş zamanlı baskın yaptı. Sabahın erken saatlerinde polisleri karşısında gören uyuşturucu satıcıları, büyük şaşkınlık yaşadı. Operasyonda 24 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler daha sonra Mersin Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilerek sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Reklam
Reklam

Şüphelilerle birlikte satışa hazır bir miktar uyuşturucu ile uyuşturucu ticaretinden elde edildiği düşünülen 2 bin 380 lira para ele geçirildi. Bu arada operasyon sırasında bazı şüpheliler görüntü alan gazetecilere saldırdı. Gözaltı sayısının artabileceği ifade edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: