Uyuşturucu Satıcılarına Şafak Operasyonu

KOCAELİ (AA) - Gebze ve Darıca ilçelerinde uyuşturucu satıcılarına yönelik sabah saatlerinde düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 45 kişi gözaltına alındı.

Gebze ve Darıca ilçelerinde uyuşturucu satıcılarına yönelik sabah saatlerinde düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 45 kişi gözaltına alındı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla okul önlerinde yapılan uyuşturucu ticaretini önlemek amacıyla Gebze ve Darıca ilçelerinde çalışma başlattı. Söz konusu çalışmalar kapsamında önceden belirlenen birçok adrese sabah saatlerinde eş zamanlı operasyon düzenleyen ekipler, 45 kişiyi gözaltına aldı. Özel harekat polislerinin de katıldığı operasyonda gözaltına alınan şüpheliler, Kocaeli Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: