Uyuşturucu Taciri Kaçarken İşçilere Çarptı

Adana’da polisin 'dur' ihtarına uymayarak içerisinde yaklaşık 80 kilo esrar bulunan araçla kaçmaya çalışan bir...

Adana’da polisin 'dur' ihtarına uymayarak içerisinde yaklaşık 80 kilo esrar bulunan araçla kaçmaya çalışan bir kişi drenaj çalışması yapan işçilere çarptı. Çarpmanın etkisiyle açtıkları çukura düşen 3 işçi hastaneye kaldırılırken, zanlı gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, TAG Otoyolu İncirlik Park Alanı’nda rutin kontrollerini yaparken 01 VS 943 plakalı otomobil, 'dur' ihtarına uymayarak kaçtı. Polis ile otoyoldan çıkarak kent merkezine yönelen Ersin Kara (27) arasında kovalamaca yaşandı. Polisten kurtulmak için havaya ateş eden Kara, Ulubatlı Hasan Mahallesi 3115 Sokağa girdi. Burada drenaj çalışması yapan işçilerin arasına dalan zanlı 3 işçiye çarptıktan sonra kum yığınına çıktı. Kontrolör Kazım Gündoğdu, işçiler Ahmet Çelik (34) ve kuzeni Emrah Çelik (31) çarpmanın ardından açtıkları çukurun içine düştü. Yaya olarak kaçmaya çalışan Ersin Kara, polis tarafından kısa sürede yakalandı. Bu arada yaralılar Kazım Gündoğdu, özel bir araçla diğer yaralılar ise ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Reklam
Reklam

Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken, Diyarbakır’dan yola çıkan ve kiralık olduğu öğrenilen aracın bagajında ve arka koltuğunda 80 kilo esrar bulundu. Zanlı gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: